
Efter att familjen börjat äta mer och mer av det söta, goda, brödet försökte jag göra en liten justering för att minska sockerberoendet.
Jag bytte recept! Farinsocker byttes mot kummin och vanligt vetemjöl byttes mot durumvete. Resultatet? -katastrof.
Men jag tyckte att det kunde vara nyttigt för oss som vuxit upp i fred och välstånd att få smaka på hur brödet smakade när husmödrarna fick blanda i bark i brödet under kris åren under andra världskriget - allt för att fylla magen på de hungriga barnen med något. Ingen i den övriga familjen tycktes dock vara inne på samma linje - och under hot om skrotning så producerar nu bakmaskinen åter saftiga, söta och goda limpor med farinsocker.
Hej!
SvaraRaderaKul blogg! Snart tävling på min blogg! Kika in!
MVH Douglas, d.berkö
Hej Douglas,
SvaraRaderaKul att du gillar bloggen. Lycka till med ditt företag! Jag ska följa dig med intresse och se hur det går för dig.